Hvorfor ikke en bunt med aviser til jul!

Schibsted tilbyr nytt abonnement med rikt innhold

Foto: iStock
Schibsted tilbyr nytt totalabonnement.

NTB

Det nye abonnementet gir kundene tilgang til konsernets norske journalistiske merkevarer, i tillegg til PodMe og Magasin+.

— Bredden av innhold i dette abonnementet mener vi er unikt i norsk sammenheng, sier direktør for brukerbetaling i Schibsted, Tor Jacobsen.

Etter en periode med testing mot ulike kundegrupper har Schibsted i gått ut i markedet med sitt nye digitale totalabonnement, «Full tilgang». Abonnementet inkluderer alt innhold fra Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, E24, Dine Penger, PodMe og Magasin+.

Et etterlengtet tilbud

Forretningsutvikler i Schibsted, Marcus Tøstie, har vært med fra start i utviklingen av det nye abonnementet. Han forteller at kundenes ønsker og behov har blitt nøye kartlagt, og at “Full tilgang” er et etterlengtet tilbud for abonnentene.

— Vi har gått grundig til verks for å finne ut hva kundene faktisk vil ha, og det har blitt veldig tydelig for oss at dette er noe mange virkelig ønsker seg. Fremover kommer vi til å fortsette å jobbe med å se på hvordan vi kan tilby enda bedre og mer fleksible abonnementer. Merkevarenes arbeid med å forbedre sine abonnementstilbud til egne målgrupper er fortsatt veldig viktig, men vi må også løfte blikket og tenke mer helhetlig på tvers av vår produktportefølje, sier Tøstie.

Leder for forretningsutvikling og pakketering innenfor abonnement i Schibsted, Hanne Bryntesen Finstad, har hatt det overordnede ansvaret for arbeidet som har ført frem til det nye produktet. Hun forteller at de foreløpige salgsresultatene for “Full tilgang” har gått over all forventning, noe som bekrefter hypotesen om at produktet er kjærkomment hos kundene.

— Salget har gått vanvittig bra. Vi ser allerede at vi kommer til å knuse de salgs­målene vi satte oss for resten av året. Samtidig ser vi sterke indikasjoner på at kundenes lojalitet øker, noe som er kjempeviktig for å gjøre oss i stand til å opprettholde en sterk posisjon i et konkurransedrevet marked, sier Bryntesen Finstad.

Unikt i norsk sammenheng

Jacobsen mener bredden av innhold i det nye abonnementsproduktet er en viktig del av suksessoppskriften.

— Her får kunder tilgang til en bredde av innhold vi mener er unikt i norsk sammenheng. Det handler ikke om at vi har samlet flest titler i ett og samme abonnement men om at vi byr på så mye forskjellig type innhold, sier han.

This article originally appeared in the December 2, 2022, issue of The Norwegian American.

Avatar photo

NTB

NTB (Norsk Telegrambyrå), the Norwegian News Agency, is a press agency and wire service that serves most of the largest Norwegian media outlets. The agency is located in Oslo and has bureaus in Brussels, Belgium, and Tromsø in northern Norway