Slutt for Hard Rock Café i Oslo

Leietalen går ut; tapt penger siden oppstartenHard rock cafe oslo

NTB

Hard Rock Café på Karl Johans gate i Oslo hadde 18. desember sin siste åpningsdag. Dermed ble den eneste norgesfilialen av den internasjonale restaurantkjeden borte.

— Leieavtalen vår går ut, og vi har ikke blitt enige om videre leie. Det er rett og slett høy husleie i forhold til vår omsetning, sa driftsansvarlig Karl-Henning Svendsen hos Hard Rock Café Oslo til Avisa Olso.

Hard Rock Café åpnet dørene på hjørnet av Karl Johans gate og Universitetsgata i 2005, men har tapt penger siden oppstarten. Nå har de svenske eierne som har rettighetene til å drive Hard Rock Café i Norge sagt at nok er nok.

Kjeden har over 180 restauranter i over hele verden, og som er kjent for sine T-skjorter. I Oslo vil rundt 75 ansatte  stå uten jobb.

Svendsen sier at eierne har bedt ham om å holde øynene åpne etter nye lokaler i Oslo, men at det ikke er konkrete planer om en ny restaurant i Oslo nå.hard rock cafe

This article originally appeared in the Jan. 7, 2022, issue of The Norwegian American.

Avatar photo

NTB

NTB (Norsk Telegrambyrå), the Norwegian News Agency, is a press agency and wire service that serves most of the largest Norwegian media outlets. The agency is located in Oslo and has bureaus in Brussels, Belgium, and Tromsø in northern Norway